gezinsweekend

Deze titel is niet zomaar gekozen.

Met deze weekends willen Katrien en ik jullie de ruimte bieden en uitdagen om met je gezin in de natuur te vertragen en in contact te komen met jullie eigen ‘wilde natuur’.  Samen gaan we dus op zoek naar die diepere connectie met onszelf, met je kind(eren) en met de moeder natuur.

De 5 ingrediënten van GEZIN IN’T WILD

Helende kracht van de natuur

Natuurbeleving werkt op ons in en geeft een rustgevend gevoel, waar kinderen heel ontvankelijk in zijn. We dompelen jullie met veel passie helemaal onder in de natuur, waar we ‘back to basics’ kamperen, eten, spelen, ons mogen vuil maken en verbinden.

Helemaal aanwezig zijn

We kiezen ervoor om er ‘helemaal’ te zijn, met zo weinig mogelijk ruis. We geloven in de quote “In de natuur is er geen wifi, maar wel een betere verbinding”, en daar willen wij ook voor staan om de beleving totaal te maken.

Thuiskomen in onze eigen wildheid

We dagen jullie graag uit om helemaal te ‘zijn’ en samen met je gezin thuis te komen in jullie eigen natuur, los van de goedkeuring van anderen. Durf samen met je gezin jezelf te zijn en elkaar te zien in jullie eigen natuur.

Co-creatie mag zich ontplooien

Katrien en ik bieden een ‘natuurlijk’ basisprogramma aan, waar je aan kan deelnemen. Toch vinden we het belangrijk dat er ook ruimte is om zelf in te vullen om vertraging en verbinding te laten ontstaan vanuit jullie eigen kern. Wil je liedjes zingen rond het kampvuur: breng je gitaar mee. Wil je tonen hoe je mandjes kan vlechten? graag! …

Volg je eigen intuïtie

Je eigen ritme en behoeftes volgen, moedigen we alleen maar aan. Je alleen-tijd, je groepstijd, deelnemen aan de activiteit of niet, wat je eet, wanneer je opstaat, gaat slapen,… Een ideale oefening om je gevoel te voelen. 

Mogelijke activiteiten die we aanbieden:

* Ouder-kindyoga

* Een ochtend-glorie-moment

* deelcirkels

* wildplukwandeling + koken

* natuurwandeling alias zoektocht

* kampen bouwen

* leren vuur maken met firesteel

* natuurlijk knutselen

* ravotten en bosspelen

* talentenintervieuws

* mandala’s maken

* ….

Heb je het gevoel dat je graag dat je iets wil ‘inbrengen’ in de groep? Een moment zelf iets organiseren of een muziekinstrument meebrengen,… Laat het ons weten, en als het past binnen onze visie, dan maken we daar graag ruimte voor! 

 

gezinsweekend

 

Praktisch verloop

* Wij voorzien een prachtige plek in Halen, waar jullie een plekje kunnen kiezen voor jullie zelf meegebrachte tent en slaapgerief. 
* We koken samen op en rond het vuur. De eerste avond brengt iedereen iets mee voor de potluck.
* Maaltijden, gezonde dranken en tussendoortjes zijn inbegrepen.
* Volgende week gaan de inschrijvingen open. De mensen op de wachtlijst krijgen eerst de kans om in te schrijven.

Datums:

  • 17 – 18 – 19 mei. Aankomst woensdagavond de 17de. 
  • 30 juni – 1 en 2 juli. Aankomst vrijdagavond de 30ste juni

  

Wat is je investering voor deze onvergetelijke wilde ervaring met je gezin?

* * 150 EURO excl btw per volwassene

** 75 EURO exl btw per kind

** Voor de maaltijdsoep en het stoofpotje vragen we een vrije bijdrage van biologische groenten ( Dat is al meteen de eerste oefening in intuïtief aanvoelen)

Na inschrijving en betaling ontvangen jullie een uitgebreide fiche met meer informatie.

Voel je dat je erbij wil zijn? Kriebelt het in je buik? Volg je intuïtie en schrijf je in via HIER.